ainanatasyamohdzambri.blogspot ingin MENGUCAPKAN BERIBUAN TERIMAKASEIH KEPADA YG MELIHAT BLOG INI :D

Saturday, 24 December 2011

Congrat Syamim

Hey ! HARI ni nak cakap sikit , tasya nak ucap tahniah dekat Syamim coz he get 9A in PMR . Tasya dah agak , memang die buat yang terbaik . Apaapa pun , CONGRATULATION MOHD SYAMIM RAZAK .




Wednesday, 30 November 2011

Kami Kawan Untuk Selamanya :)

 Aku Sayang Korang  , Walaupon ade yang dah tuka kelas , ade yang masok form 1 .

Nuruirdina And Nurghina
Khairda Farisya
Ejad And Amar
Arash

Athirah And Nisya

Umar , Hairi and Arash
Hudzaifah
Kak Nisya
Fiqah

Me and Anissa

Nabila


Amir And Aiman .

Kami Sahabat
Kami Sahabat

Sunday, 6 November 2011

OHSEEEM Giveaway by Faqihah, Scha, Ain".

Nampak kan , Tajuk diatas . Tasya nk masuk . Korang nk masuk , mestilah nk kan ! Hadiah pon hebathebat . Jom kita masuk , Tasya nk chocolate , purse , handbag and Shawl . Korang nak apa ? Harap-harap tasya menang ! Aminnn . Bwah ni ada Banner . Korang tgk ye . iloveyou .


Nak tahu keterangan lebih lanjut , Buka blog Kak Faqihah  , Korang bace . ! :D

Okay nak tag dekat . Khairda, Kak Sufia, Kak syiera, Kak Ayien , Nuryn , Kak Fana  and Kak Khaliesah.


Friday, 4 November 2011

Idolaa .

Hye , Tasya suke dekat artis niyh, Dy lawa seyh, comel suare dy tk pyh citerlah . Bapak sedap !! Nak tahu sape ?? Perasan tk sblh kanan ade gmbr kak Shylla Amzah . Tasya suke sangad suare and lagu die Patah Seribu and Memori Tercipta . Okay , habis pasal kak Shylla Amzah . Sekarang niyh pasal , Jejaka . Dy pernah menyertai AF7 , dapat tempat ke-3 , Sape ? Mestilah abg Akim , Ouh . Hensem ouh abg akim niyh , suare dy sdp . Tp , tasya tk suke video die dgn Stacy , Tasya tk suke sgd Stacy . Okkay balik pada tajuk , akim niyh suare dy best , Dy main guitar pon smart gile . Aku suke lagu Janji . Korng tetap jadi Idola Tasya , Walau apeape yg jadi dekat korng . Tasya akn sokong korang . Tasya nak sngd jumpe korng , tp bile ? Nth . Kalau tk jumpe pon , jumpe dekat YOUTUBE dgn FB , tgk gmbr jadilah . Bubye , iloveyousomuch :D


Thursday, 3 November 2011

Kau masih perlukan aku ker ?

Aku sukelah kalau mcm tuh . Kaw pon da rapat dgn orng lain . Buad ape aku nk cri ko dah kan, aku tahu kau happy srng niyh . kau happy aku .. Nthlah . Aku rase kau tk perlu kan aku da kan ,Tp kawan ko kte , kau masih perlukan aku, Tp aku rse ko da tk perlukan aku . 7 tahun kite kwn , bru aku tgk kau happy . Aku suke tgk kau dlm keadaan kmcm niyh , aku hrp kau happy selalu . Tp , aku akn ade untuk kau , Dulu . aku jdi DIARY kau, tp skrng sape ? aku tk nk msok cmpur dah . Kalau apeape jumpe aku .

AKUSAYANGKAULEBIHDARIHIDUPAKU :D


Tuesday, 1 November 2011

Kami .

Ingat tk semalam tasya ade buad post pasal bola jaring , kamu tahukan tasya happy sebab harini bola jaring , tetapi semua itu tidak berlaku , kerana cekgu ade hal ngn budak darjah 6 . Sape tak sedh kan , tasya semangt gile smlm , bile tasya tahu tak jadi , tasya bengang . pas2 ajak Athirah , Amal and Fariha . nasib baik dorng nk enjoy aku ngn tiera jalan2 satu sekolah , darjah 6 kn tk der . Happy arr , tapi ,hati bengang . Sebelum niyh tasya mne rpt ngn Farihah And Amal . Tibetibe je , kiteorng terserempak , lagipon Amal lari dri kawad . Kiteorng rehat awl lah . Kiteong lepak kt Blok B ats sekali , Semua orng main jer , Cikgu tk masok . Sape tk suruh cikgu masok . Kiteorng enjoy lah , haha . sampai waktu rehat la, Lps rehat aku lepak ngn Irdina . Irdina Affandie . aku tgk dy duduk sorng2 , aku join lah . kiteorng menyemak kt latihan kawad kaki . Padahal tk masok pon , Cikgu tanyer kamu masok aper ? kami jadi penonton . Cikgu kate ouh . Pas2 nabila suruh aku tolong die , jerit untuk Puteri Islam , padahal aku pengakap . Menyemak jer , PAS2 aku pegi tengok futsal , sampai waktu balik . Byebye :D









Monday, 31 October 2011

Nervous ?

Hye , okay , td tasya bukak blog kawan2 tasya . Dorng buad post psl Bola Jaring , dorng takut sebab dorng kene lawan kelas . Bagi tasya korng tk perlu takut , Kite just enjoy , Tp jgn lah cepat mengalah , Kite try . SSebenarnye tasya pun takt , Tp ingt pesan cigu Maziah . Semangat tasya Naik . And tasya , wakil sekolah . Bab bola jaringniyh , tasya boleh lah ajar STEPPING , CONTACT . Tp der lah hebat mne , Korng jgn takut nk lwan dgn kelas Tasya and ATHIRAH , Sebb kelas tasya and athirah . Ade wakil sekolah . Jgn buad itu alasan . Tasya akan sokong korang , walaupon korng bukan same kelas ngn tasya , Okay esok tasya jadi GA . Wahhh , bangge seyh . Haha , Bersedia untuk esok , Irdina GS , korng tau tk GA AND GS . GA AND GS kne shut , Bajet pandai lak enn , haha. Ingt kite lawan untuk sekolah gak eenn , Bye :D





 
Thanks For Reading , Sorry kalau anda terasa . Chill :D