ainanatasyamohdzambri.blogspot ingin MENGUCAPKAN BERIBUAN TERIMAKASEIH KEPADA YG MELIHAT BLOG INI :D

Tuesday, 25 October 2011

Kenangan

Semalam ade lawan .jaring ngn An-nur . Kiteorng mng . Kiteorng lepak dkt kedai dpn uh , mieza panggil aku ,weyh NATASYA , td ade budak laki panggil( WA ) Siap2 panggil name aku lagi , aku dgr tp aku tk nmpk spe? sbb aku tk pakai spek ,Nevermind lah . Dorng ejek aku . haha . Andthen , dorng balik naik kereta yg dorng naik td , OKay Aku , kak nisya ,nafisah , hadira and aina balqis naik kereta ustzh Rohani .. Yg lain dah balik ,Kiteorng tunggu ustzh amek kiteorng dkt pondok . and Kak nisya suruh buka lagu You belong with me . Kami nyanyi tibe2 hujan turun And Kak Nisya suruh nyanyi lagi . suara Kak Nisya Mmg sedap , aku suke suare die , Andthen Ibad tgk jer kami , Buad tk tau jer . And then nyanyi lagu seribu sesalan , Kak nisya tinggi kn suara , hmm Sumpah sedp ! Aku syg gile dkt korng , Tibe2 aDE rng tarik beg ak , ak tgk ibad rupenye . Dorng gelak dkt aku ,haha. aku buat tk tau , and kiteorng nyanyi lagi lagu Hatimu Milikmu , And ustzh sampai . Naik kereta . Sampai sekolha dorng main tepung, aku join lah . Tudung aku habis warne putih , and dorng main telur aku geli , aku terus balik , Orang tgk aku jer :) ,.. Kenangan niyh , aku tk ley lupekan , AKUSAYANGKORANG . Aku tau korng thn dpn form1 kn , aku tk nk korng lupekan aku , Kite bwk name sekolah , kite Happy same2 .Kite sad same2 :) AIN , NAFISAH, AZMIEZA ,ARMEERA,NISYA ,AQILAH ,AINABALQIS,IRDINA ,syamim,syamim y
Ramai lagi

1 comment:

  1. adekk .. akhirnya jumpa jugak blog adek . akak sayang adek tau .jangan ingat kakak dah lupa kan adek . cuma harituh akak tak de kedit langsong harituh that's why tak reply . i love you so much adekk <3

    ReplyDelete

 
Thanks For Reading , Sorry kalau anda terasa . Chill :D